Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest
Een actieve vrijgezellendag is de basis voor een mooie herinnering. Wat dat betreft vormt AvaTarZ een avontuurlijk begin en een fraai hoogtepunt. Want wie hier begint en de bomen weet te beklimmen, is klaar voor een uitdagend en gebalanceerd huwelijk.

 

Lekker actief met je vrienden

Vrijgezellig Hoewel bij een bachelors party vaak de nodige drank vloeit, zal dit bij AvaTarZ ‘even’ moeten wachten. Eerst de vrijgezel de boom in en daarna de vriendengroep. Actief door de bomen klimmen en zippen. Je even Tarzan of Jane voelen. Eén met de natuur. Daarna met je vrienden op het terras napraten van de groepsprestaties.

 

Drankjes AvaTarZ Drank, steaks en sterke verhalen

Uiteraard kan je in de natuurlijke omgeving en met een drankje heerlijk nagenieten onder onze veranda’s van goede vriendschap en sterke verhalen. Aan onze sta-tafels of lekker zittend op de stoere banken. Misschien bij een stoere BBQ met stevige steaks en ander kwaliteitsvlees van de keurslager. En in de zomer natuurlijk onze frisse salades.

Onvergetelijk Terras AvaTarZ

AvaTarZ kent de basis om lekker in je element te zijn. Gewoon buiten zijn… met wat de natuur ons biedt. Een onvergetelijke (vrijgezellen)dag! Naast de stoere BBQ bieden we ook een picknick of lunch arrangement.