Tarieven en arrangementen

Klimmen is Top-fun in de natuur! In ons klimbos mag je 2½ uur klimmen (incl. instructies en de zipline).Het is een geweldige uitdaging inclusief de langste zipline van Nederland over 180 m. Deze lange kabelbaan loopt vanuit het bos terug naar het uitgiftepunt. Op het traject wordt een foto gemaakt. Deze foto is gratis en kan na afloop of thuis via internet worden gedownload. Buiten de klim activiteiten bieden we ook andere culturele- en sportieve arrangementen aan. Lees hierover meer op onze site.

Basis tarieven 2017

Klimmen hoog parcours 2,5 uur incl. de Zipline
Volwassenen (18+) € 21,00
Jongeren 13-17 jaar € 17,50
Jeugd 10-12 jaar € 14,50
Klimmen laag parcours,  2 uur
KidZ Parcours 6-9 jaar € 10,50
Laag Parcours, vanaf 12 jaar € 13,50
Overige activiteiten 
Disc Golf, 18 holes € 5,00  SPECIALE AANBIEDING
 Tip :  Bij AvaTarZ kun je gemakkelijk en veilig met je Pinpas betalen. Online boeken en via Ideal betalen, levert een korting van 50 eurocent p.p. op.

Arrangementen

AvaTarZ biedt diverse arrangementen voor scholen, kinderfeestjes, families en grotere groepen. Daarbuiten verzorgen we ook voor de zakelijke markt leuke en verrassende uitjes. Kijk hieronder voor onze eerste selectie. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen voor maatwerk (0541 200 207 & info@avatarz.nl). Onze creativiteit en ervaring in dit segment is dermate groot dat we elk feest bijzonder weten te maken.

Kinderfeestjes ( vanaf 6 kinderen prijs op aanvraag )

Een feestje bij AvaTarZ is kicken en een onvergetelijk moment! Zowel voor de jarige als voor zijn / haar vriendjes en vriendinnetjes. Behalve het feest is hierbij fantastisch om te zien hoe kinderen hun grenzen verleggen. Het is niet allen fun. Ook hun zelfvertrouwen krijgt vaak een enorme boost. Misschien een reden dat AvaTarZ nogal eens de stempel: ‘vet-gaafste-kinderfeestje’ krijgt.  Mail naar info@avatarz.nl en je ontvangt een vrijblijvend voorstel met de mogelijkheden. We hebben de keuze uit 4 pakketten.

Speciaal voor de kinderen vanaf 6 jaar is ook een ‘laag’ parcours gebouwd. Dit parcours heeft een zeer speciaal veiligheidssysteem waardoor kinderen op dit parcours continu gezekerd zijn. Begeleiding is hierbij niet nodig. Lees hier meer over bij KidZ Klim en klauter routes

 

N.B. Kinderen mogen zelfstandig klimmen. Van de ouders wordt wel verwacht dat ze onder het parcours meelopen.

Zakengroepen en familieuitjes

Voor zakengroepen en personeelsuitjes biedt AvaTarZ een actieve topdag in de natuur. Dit kan volledig ingevuld worden naar uw wensen. Toppers in onze activiteiten zijn thans het klimmen, Disc Golf , Haka Workshop en Teambuilding vanuit Passie. Veelal wordt dit in combinatie geboekt met een heerlijke Fair Trade koffie als start-up en een Stevige en Stoere BBQ met kwaliteitsvlees als afsluiting.

Naast deze toppers kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor een sportieve dag met klootschieten of gewoon een lekker actieve sport- en speldag.

Onderstaand hebben we 5 arrangementen weergegeven met hun prijzen. Deze prijzen gelden bij een groep volwassenen vanaf 15 personen. Voor veel grotere groepen of op gunstige tijdstippen maken we speciale afspraken.

Groepen (vanaf 15 personen, prijzen p.p.)
Coffee4fun Koffie met appelgebak, 2,5 uur klimmen + zippen € 23,75
Arrangement   DISC GOLF Koffie, krentenwegge, Disc Golf, drankje na afloop vanaf € 11,75
Group Fun & BBQ 2,5 uur klimmen + zippen , BBQ en drankjes na afloop vanaf  € 49,75
Koffie met sagen Koffie, krentenwegge, Sagentocht, drankje na afloop vanaf € 17,50
Arrangement Klootschieten Koffie, krentenwegge, Klootschieten, drankje na afloop vanaf € 17,50
Sport- en spelarrangementen Div. opties o.a.. Kussengevecht, Tangram, Touwtrekken, Beachvolley, Disc golf Op aanvraag