AvaTarZ en Wonderryck Twente
een Natuurlijke Samenwerking

Dia1

De Schoolvakantietip

Schoolvakanties . Tijd om leuke plannen te maken met je vrienden,  gezin of kleinkinderen. Wat denk je van een dagje Noord Oost Twente ?  Een prachtige omgeving met veel natuur en activiteiten.

Voorbeeld van een informatieve, gezellige en actieve vakantiedag ;

Wonderryck Twente & AvaTarZ , een natuurlijke  combinatie

Smorgens met de kinderen naar Wonderryck Twente in Denekamp. Een schitterende plek om de geschiedenis en de natuur van Twente op te snuiven. Voor jong en oud leuk om te zien en te ervaren.  Kijk voor meer info en het vakantieprogramma op : http://www.wonderryck.nl/

wesbot

Na dit bezoek een lekker broodje in Brasserie Wonderrijck of ergens een stoere picknick in de natuur van Noord Oost Twente.

Smiddags richting AvaTarZ Nature Park op het Hulsbeek in Oldenzaal.  Twents Kwartiertje met de auto of lekker gezond op de fiets via de Vlinderpunten route. Deze is te koop in de VVV winkel van Wonderrijck.

Vanaf 11.00 uur kun je bij AvaTarZ  de boom in om het stoere avontuur beleven. Ruim 2 uur klimmen, klauteren en zippen in ons klimbos voor jong en oud. Na dit avontuur een lekker verfrissend ijsje of drankje op het ruime TerraZ of in onze Klimspieker.

Voor alle verdere informatie of online boekingen : www.avatarz.nl

Verzekerd van een actieve  topdag in en met de natuur.

Oldenzaal - Klimpark Avatarz voor de zomerbijlage en cover editie alle Foto Carlo ter Ellen DTCT CTE20120629