Disc Golf disc golf lol

Disc Golf of ook wel Frisbee Golf genoemd is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golfspel. Bij het golfspel moet de bal, met een club in een gat in de grond, de hole, worden geslagen. Bij Disc Golf moet de Frisbee met de hand in een target worden geworpen. Deze target bestaat uit een ronde rij kettingen bevestigd aan een paal in de grond of aan een natuurlijk obstakel. Als de Frisbee de kettingen raakt is het de bedoeling dat deze Frisbee in de basket valt die onder de kettingen is bevestigd.

  SLECHTS  VIJF EURO PER SPELER , VOOR JONG EN OUD !

 

 

collageweb discgolfDe bedoeling van het spel is om met zo weinig mogelijk worpen het hele parcours af te leggen. De winnaar is dus ook de deelnemer of het team met het minst aantal worpen. De regels zijn eenvoudig en worden bij de start op een duidelijke wijze uitgelegd. Het parcours is natuurlijk de fraaie en afwisselende omgeving van AvaTarZ; over de akker, langs een houtwal of door het bos. Elk onderdeel van het parcours kent zijn eigen bijzonderheden en hindernissen. Wie gaat hier het beste mee om?

Heerlijk buiten, inspannend ontspannen met jouw team, familie of collega’s. Iedereen kan mee doen aan Disc Golf en… deelnemen is belangrijk, maar winnen echter ook wel leuk!